YEAR:

LOCATION:

SQUARE METER:

PROGRAMME:

2015

Mevaseret Zion

3,500 Sq"m

Public Building, Competition

The structure of the conservatory, which combines education, community and culture, will be one of the most important cultural centers in Mevasseret Zion and its environs.


Its location on the main road in Mevasseret Zion is one of the impressive observation points that the settlement offers.
This axis is accompanied throughout the valley, which is the main square in the settlement, a Halilim circle.


Maintaining the connection of nature and the central axis is of the utmost importance in the planning principles of the project.


The structure, which is composed of two main masses, combines elements that preserve the natural and city connections, such as the passages that cross the building and the visual angles that maintain eye contact between the "city" and nature.

GET IN TOUCH:

Tel: +972-54-2328209  |  054-2328209

Email:  office@sglarchitecture.com

© 2020 by SGL Architects. 

CONTACT US:

  • Grey Instagram Icon